RENDELÉSI IDŐSZAK: 2023.03.01. – 04.03.

RENDELÉSI IDŐSZAK: 2023.03.01. – 04.03.

FONTOS: Amennyiben biztosítani szeretnéd, hogy a Te gyermeked/unokád postaládájában is landoljon egy névre szóló levél a húsvéti nyuszitól, add le rendelésed most!

A levél így biztosan megérkezik az általad kiválaszott időpontra, és a Te gyermeked/unokád is vidáman mesélheti majd a barátainak: “Képzeljétek el, nekem személyesen is írt a húsvéti nyuszi!” 🐰

Névre szóló üzenet a Húsvéti nyuszitól!

Okozz örömet kis lurkódnak, egy névre szóló üzenettel!

Reméljük egy kis boldogságot tudunk csempészni a mindennapokba!

A levélcsomag tartalma:

Illusztrált levélpapíron a húsvéti nyuszitól kapott üzenet. (Hazai kivállalkozó - REKKA Illustrations lenyűgöző grafikai anyaga a levélpapíron)

Tanúsítvány, ezüst nyuszis dombornyomott matricával.

Mini nyuszis puzzle (74x105 mm)

Viaszpecséttel, szatén szalaggal lezárt fehér boríték.

Az ár tartalmazza az elsőbbségi, ajánlott posta díjat!

Április 9.-ére ne felejts el üzenetet kérni a megrendelési határidő előtt, hogy a Te gyermeked is vidáman mesélhesse a barátainak: nekem személyesen is írt a húsvéti nyuszi! 🐰

Rendelés leadási határidő: 2023.04.03.

Feldolgozás/postázás:
a megrendeléstől számított maximum 3 munkanap!

4.890 Ft

LEVÉL MINTÁK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS:

Gyakori kérdések

Külföldre rendelhetek levelet a nyusztól?

Weboldalunkon, sajnos nincs mód külföldi postázásra, sajnos rossz tapasztalataink vannak a külföldi postázásról!

Mennyi idő alatt készül el a levél?

Amennyiben az azonnali postázást választod, a megrendeléstől számított maximum 3 munkanap alatt postázásra kerül a levél. Kiválasztott időszak esetén, pedig a feladás: legkésőbb a kiválasztott hét szerdai napjáig kerül postázásra.

Rossz levelet kaptam, mi a teendő? (100% garancia)

Sajnos, előforulhat, hogy hibázunk, de nagyon figyelünk minden levélre! 4 szem ellenőrzi a leveleket. Amennyiben még is előfordulna hiba, és szeretnéd visszakapni a megrendelés összegét, írj a hello@levelanyuszitol.hu e-mail címünkre, mellékelj egy képet és amennyiben valóban hiba történt, visszautaljuk számodra az összeget a lehető leghamarabb!

Több gyermeknek szeretnék rendelni, megoldható?

Természeretesen, minden gyermek nevére külön ki kell töltened a megrendelési űrlapot, hogy különböző nevekkel ruházzuk fel a levelet, illetve amennyiben eltérő címekre szeretnél postázni így mi pontosan látni fogjuk. Felhívjuk figyelmedet, hogy egy megrendelésbe ne írj több nevet, mert egy levél egy gyermeknek szól!

Nem érkezett meg a levél?

Minden levél ajánlott, elsőbbségiként kerül kiküldésre, így a küldeményed nyomonkövethető, amennyiben nem érkezik meg a levél, utánanézünk és informálunk a részletekről!

A levélcsomag tartalma részletesebben:

  • Magyar illusztrátor (REKKA Illustrations)  által készített egyedi grafikai anyag kerül a húsvéti levélre, így ezzel biztosan nem találkozhatsz máshol! Minőségi nyomtatásban készült grafikai anyag.
  • Mindez egy buborékos borítékban, szatén szalaggal (több színben - nem választható) nyuszi mintás viaszpecséttel lezárva.
  • Mini nyuszi puzzle (74x105 mm)

A leveleket a Magyar Posta által kerülnek kézbesítésre elsőbbségi, ajánlott szolgáltatással.
"Az elsőbbségi levélküldemények legalább 85%-át a feladást követő munkanap, legalább 97%-át a feladást követő harmadik munkanap végéig kézbesítjük, vagy megkíséreljük azok kézbesítését."
Magyar Posta - Forrás

Felhívjuk figyelmed, hogy a nyuszitól kapott levél, Magyarországról, kisvállalkozó kezel által kerül elkészítésre, postázásra! A húsvégi nyuszi mint karakter csak egy kitaláció jelen termék esetében! A cél a gyermeknek okozott öröm, jó emlék! Kérlek ennek tudatában add le megrendelésed!

További információk

Méretek 27,5 × 20 cm
Levél szöveg

A szöveg – Hagyományok, B szöveg – Kislányoknak, C szöveg – Kisfiúknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Húsvéti levél a nyuszitól” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük